úterý 29. listopadu 2016

Ufo v Brně

V Brně přistálo UFO.

Tato událost dítě inspirovala k vyprávění barvitých historek ze života, které jasným hláskem vyřvává na celou šalinu. Asi budu muset přestat používat MHD nebo budu mít za chvíli z ostudy kabát.
Nadto ještě jezdím načerno, protože nejsem schopna si zařídit šalinkartu. V Brně totiž doprovod dětí do 3 let může používat libovolným způsobem MHD zadara. Včera jsem měla dobrou vůli si šalinkartu zařídit. Je potřeba na příslušné pracoviště přinést rodný list děcka. Já nejsem schopna dovalit originál, protože bych ho jistě ve své multifunkční kabele zničila. Tudíž jsem zkusila na dané pracoviště dodat kopii rodného listu spolu s živým exemplářem dítěte, že to jako třeba klapne. Neklaplo.

Včerejší jízda ze Zastávky Prdel na Šulínkovo náměstí byla okořeněna tímto příběhem: "Přišel k nám zelený mužíček a doma byl táta, Tim, máma a miminko. Zelený mužíček si pohladil miminko a máma mu dala na prdel. Zelený mužíček se rozzlobil a praštil mámu kladivem až ji zabil. Máma byla mrtvá a ležela a nemohla uklízet. Potom..." Naštěstí cesta ze Zastávky Prdel na Šulínkovo náměstí trvá krátký čas a příběh byl v nejnapínavější části přerušen.

Žádné komentáře:

Okomentovat